2010. okt. 18. | 02:00

Subsonica (uno)

Írta:

fokep subsonicaEROS RAMAZZOTTI. Kiskorom. Őt ismertem meg először. Jó hangulat, kicsit ismeretlen, aztán már baráti, kedves. NEK. Hasonló feeling, gitáros, lágy, néhol dinamikus. Tetszett. TIZIANO FERRO. Érdekes, izgalmas. Egyre jobban tetsző, egyre kiforrottabb. Nemrég jelent meg a negyedik lemeze, ami egyértelműen bebizonyította számomra, hogy ő a legjobb a populáris zene világában. Aztán jött még LAURA PAUSINI, GIUSY FERRERI, MARCO MASINI, GIANLUCA GRIGNANI, GIANNA NANNINI, STADIO és MICHELE ZARRILLO. Nagyon nagy olasz kedvencem még FABRIZIO MORO is. A rapben egyértelműen a FABRI FIBRA a legjobb. Rockban a numetalt toló LINEA77.

Ezekről az előadókról fogok egy sorozatot írni. Mindegyik cikkben kiragadok egy lemezt az adott zenésztől, bandától. Vegyétek talán első darabnak ezt a kis írást. Ez most a Subsonica nevű csapatról szól. Elektronikusnak mondják a stílust, amit játszanak. Elsőre nem fogott meg igazán. Olaszos feeling, amit nem lehet mással összetéveszteni. Pár gitárakkord. Egy-két effekt. Refrén mintha nem is lenne. És mégis jó hallgatni. Egy refrén nélküli kellemesen populáris, kissé elektronikus muzsika, nagyon eltalált hangszereléssel. Színvonalas, igazi pop. Itt most a best of lemezüket emeltem ki, azt ajánlom! A többit én sem ismerem :) Elsőre ennyit! ;)

GYOMulni itt lehet rá:
http://www.subsonica.it
http://www.myspace.com/subsonica

A cikkelős neve: [stanley]
A cikkelés ideje: 2010.10.18.

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.