2016. máj. 31. | 22:41

Mivan? Koalabell!

Írta:

koalabellHángérijön posztpop avagy tökéletes filmzene estére

Pár hete megnyert ÉTER tehetségkutató, bejutás az őszi Music Expóra, SZIGET fellépés. Ezek jellemzik épp a fiatal magyar srácok alkotta Koalabell formációt. És a frissen megjelent első klipjük, melyben a Heaven's Everywhere című dalukra futják, tekerik és tornázzák át a fél országot piros-fehér tornaruciban. Mint ahogy a nevük, ez a szerkó se biztos, hogy jelent bármit is, de az tuti, hogy a zenéjük ott marad a fejben.

Brit poprock, meg indie, ilyeneket is mondanak erre a zenére. Én meg azt mondom, hogy nagyon kellemes tud lenni bármikor, bárhol. S amikor és ahol leginkább: egy filmben. Igen, azt hiszem ezért is tetszik, mert hamar fel tud kapni az asztal mellől. Egy pillanat alatt ott vagyok pölö egy szélesvásznú amcsi mozifilm kellős közepén, a legfaszább résznél, amikor a tengerparton a csaj meg a csávó lassítva egymás felé fut, aztán összeölelkeznek, és nyilván nem forognak fél óráig körbe, hanem megadják egymásnak, amit csak bírnak... :) Vagy éppen egy taxiban ülve nézem az elsuhanó toronyházakat, és azon morfondírozom, hogy milyen jó lenne, ha nem lennék vak... esetleg egy kávézóban stírölöm a pincér csaj seggét, ami az elmúlt fél évben a legkellemesebb élményem... De most komolyan. Egy rakás hely és szitu formál sztorit egyből, ha a Koalabell dalait hallgatom. Köszi srácok, izgalmas és finom kaland ez, amit csináltok. Méghogy brit izé... :)

Bevallott hatások: Coldplay, Kings of Leon, Biffy Clyro, Kensington, John Mayer, The 1975, Bryan Adams, Phil Collins.

Tagok:

Bacsó Bence - basszusgitár
Balla Ákos - dob
Balla Balázs - ének, gitár
Monostory Barnabás - gitár

Koalabell facebook oldal

A cikkelős neve: [stanley]
A cikkelés ideje: 2016.05.31.

Tovább a kategóriában: Mivan? aurevoir. »

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.