2016. máj. 14. | 20:33

Kit eresszenek vízre Orfűn?

Írta:

Közönségszavazás és koncertfilmekmusic foo 2016 viz

A tavaly indult kezdeményezés sikerétől felbátorodva most is megúsztatnak néhány zenekart a Fishingen, merthogy ez az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol még Víziszínpad is van! Idén még abba is beleszólhatunk, hogy ki lépjen fel ezen a különleges helyszínen.

Hogy saját kedvenceinket is láthassuk az orfűi tó vizén ringatózni, nincs más dolgunk, mint részt venni a fesztivál facebookos játékában, ahol még jegyeket is nyerhetnek a szerencsésebb szavazók. Az alábbi hangulatvideón a Blahalouisiana, a Konyha és a Ricsárdgír zenekar tavalyi fellépésein keresztül tekinthetünk bele a Víziszínpad különleges hangulatába.

 

Aki bérlettel vagy jeggyel az asztalfiókjában már számolja a napokat a kezdésig, megkezdheti a ráhangolódást a Fishing tavalyi nagyszínpados koncertjeivel, amelyek közül jópárat teljes egészében újranézhetünk a fesztivál videómegosztóján. Ha esetleg elfelejtettük volna, milyen is volt a Kispál és a Borz, a Halott Pénz, a 30Y, az Intim Torna Illegál, az Óriás, a Fekete Város, vagy a ZPZ bulija, most feleleveníthetjük az élményeket. A FooKoncertek – Éld át újra! sorozat keretein belül minden héten újabb felvételek látnak napvilágot.

A fesztivál jövője szempontjából fontos változás, hogy a szervezők a Panoráma Camping hosszútávú bérlői lettek. Ennek köszönhetően nagyobb lélegzetű, főleg infrastrukturális és kényelmi fejlesztések valósulhatnak majd meg, amelyekből jó pár már idén is érezteti hatását (vizesblokkok felujítása, melegvízellátás).

Ha valaki kedvet kapott az idei Fishinghez, korlátozott számban még vásárolhat bérleteket és napijegyeket a Ticketportal országos hálózatában.

Már kevesebb, mint másfél hónap van hátra a fesztiválig, amelyről szokás szerint napi, fényképes beszámolóval jelentkezünk.

Új FOO Weblap

FOO Facebook

Jegyvásárlás

A cikkelős neve: [kyprios]
A cikkelés ideje: 2016.05.16.

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.