2015. dec. 01. | 15:36

Fishing on Orfű 2016.

Írta:

music foo 2016Lehet készíteni a naptárakat: megvan a dátum, decembertől megkezdődött a jegyértékesítés.

A világ legbarátságosabb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű 2016-ban június 22-25. között kerül megrendezésre. Lesz Kispál és a Borz utoljára és valószínűleg – az utóbbi évekhez hasonlóan – elővételben teltház.

December 1-jén elindult a jegyértékesítés a jövő évi Fishingre, amely 2016 június 22-25. között kerül megrendezésre. Most még csak 3 napos, 4 napos bérletek, sátorjegyek és szerdai napijegyek (Kispál-napra) válthatók. A jegyértékesítés első napján egy óra alatt elkelt az 1000 db, kedvezményes Early Bird 4 napos bérlet, tehát érdemes sietni annak, aki nem akar lemaradni az eseményekről. A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik.

Jövőre valami véget ér: 2016-ban a Fishingen lesz Kispál és a Borz utoljára. A legendás zenekar visszatérés-trilógiájának utolsó darabjával jövőre végleg lezárul a Kispál-sztori. A búcsúzó etapban az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek kerülnek majd terítékre.

foo 2016 beha

Jó hír a filmek szerelmeseinek, hogy jövőre mozihelyszínnel bővül a fesztivál. A rendezvény hangulatába tökéletesen passzoló helyszínen leginkább zenei témájú filmeket vetítenének, valamint az utóbbi évek kiváló magyar felhozatalából is szemezgetnének a szervezők. A Fishing on Orfű egyébként koncertjeinek nagy részét több kamerával rögzíti, 2015-ben már az összes előadást felvette, így már több mint 300 koncertfilm található archívumában, amelyből szintén láthatunk jópárat az új helyszínen.

Terveink szerint a Kultúrgyom 2016-ban is ott lesz és a szokásos módon, képekkel, beszámolókkal jelentkezünk egyik legkedvesebb nyári fesztiválunkról.

FOO Facebook

FOO Web

A cikkelős neve: [kyprios]
A cikkelés ideje: 2015.12.01

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.