2012. júl. 23. | 02:00

A 2012-es Hegyen gyomultunk...

Írta:

fokep hegyaljaKulturizálásunk helyszíne Tokaj  

ahova megérkezve elénk tárul a helyszín különlegessége: a csapból is bor folyik! Igazi fesztiválhangulat de nem csak annak területén, a város egészét belengte a “hippi” életérzés : Tisza parti borozás, utcai zenélés és persze Péterfy Bori mindent bezengő koncertje a folyó túloldaláról, no meg a sok kamionról se feledkezzünk meg, akik dudaszóikkal igazi lagzi hangulatot keltettek.

“Által mennék én a Tiszán ladikon”, hát mi puhányok voltunk, a hidat választottuk és bevetettük magunkat a sűrűjébe felfegyverkezve a sok “Egy nap sem múlhat el gyomtalanul” legyezőnkkel, mellyel nem mellesleg naaagy sikert arattunk, mindenki vadul legyezte magát!

Minden szép és jó volt , bicikli mutatványozók, koncertek, zsíros kenyerezők mikor jött  a dráma először egy homokvihar formájában,amit persze eső követett, minek hatására hangyabollyá vált a Hegyalja fesztivál. A csúcspont a pillanatnyi áramszünet volt nagy sikítozással meg kiáltozással (SZABAD A CSÓK!!!)! Kicsit megcsappant a létszám, csak a vállalkozó kedvűek maradtak, így is vette kezdetét a híres neves Parov Stelar Band koncertje (eső után köpönyeg) , mire csodák csodája elállt az eső, szállingózott vissza a tömeg, nem is csoda hisz hihetetlen műsort kerekítettek extázisos közönséggel, de mégsem kellemetlenül nagy tömeggel, mondhatni olyan pont jó volt minden!!!

A daj daj még egész reggelig tartott, úgy látszik strapabíró emberek járnak ide!Véleményünk szerint nagyon hangulatos kis fesztivál volt, Pestről könnyen ki lehet jutni, a környezet csodás, sok a magyar résztvevő, jövőre újra ott a helyünk!

A cikkelős-fotósok neve: [sipos nóra] és [makai luca]  
A cikkelés ideje: 2012.07.23.

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.