2016. febr. 05. | 06:22

Szatmári Juli: Ismerj fel

Írta:

szatmarijulivKLIPPREMIER | DALDEBÜT

Elkészült Szatmári Juli legújabb dala, és egyből klippel érkezik. Bő egy éve mesélt nekünk Juli arról, miként is készülnek náluk a dalok, illetve épp akkor jelent meg a 'Madárdal', egy nagyon kellemes, finom kis akusztikus darab, szintén videóval. Ja, és akkor mondta is nekünk, hogy már dolgoznak a nagylemezen. A jó hír, hogy hamarosan megjelenik!

Nagy örömünkre nálunk debütál a vadonatúj szám hivatalos klipje, Juli pedig így mesél a dalról:

"Hamarosan megjelenő lemezünk címadó dala az Ismerj fel. Rengeteg arcunk van, élethelyzetenként, kapcsolatonként más és más. Ismeri-e valaki ezeket az arcokat, ismerjük-e mi magunk őket? Mennyire másítjuk meg magunkat, hogy másoknak tetszést nyerjünk? Úgy gondolom, előadóként is érdekes kérdés ez, hiszen sokszor annyi sminkkel, "jelmezzel" operálunk, és végül az számít, hogy festünk a festék lemosása után."

"A klipet Ákos, gitárosunk (Günsberger Ákos) szobájában vettük fel. Az volt a célom, hogy minél többet kipróbáljunk, így mindenki picit játszik más hangszereken is, mint amin egyébként szokott. A forgatás nagyon jó hangulatban zajlott, és úgy gondolom, ez látható is rajtunk. :-)"

Abszolút látható. És számomra Juli maga is folyamatosan ezt a pozitív kisugárzást árasztja. Ez a dal is nagyon érdekesen hozza egyszerre a kicsit lírai, kicsit elmélázós, gondolatokkal játszó érzést, és ugyanúgy a vidám, mosolygós, napsütős jókedvet. A refrén pedig popdalhoz méltóan mászik bele kábé a második hallgatás után végérvényesen a fülembe. És nem enged. Márpedig szerintem ez jó jel. Szeretem az ilyen dalokat, és lemezeket, amik finoman követelik, hogy rakjam be őket ripítre. Egyszóval szeretettel, és hasonló örömmel várjuk az albumot, mint ahogy Juliék adják nekünk a szebbnél szebb dalokat.

szatmarij

 
A cikkelős neve: [stanley]
A cikkelés ideje: 2016.02.05.

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.