2010. nov. 12. | 01:00

S.O.R.E.

Írta:

fokep soreEgy spanyol numetal blog lett az egyik "zeneszerző" helyem. Persze csupán a hard numetal zenék terén. No hát ott találtam meg a S.O.R.E. együttest. Egy amerikai bandáról van szó, akikről szenzációs módon semmit nem találtam a neten. Normál esetben ugye egy zenekar minél jobban próbálja reklámozni magát, hogy minél többen megismerjék... na hát ez a csapat mintha direkt titkolni akarná magát... Annyit azért megtudtam, hogy a hip-hop szcénát képviselő The DRP elnevezésű formáció (amelyről ugyancsak semmit nem tudtam megtalálni egy lemezen kívül, ami csak pénzért tölthető...) első zenekaráról van szó, mely 2000-2006 között működött - elvileg.

Namost a SORE 2003-as lemeze a Source of Raw Energy című anyag, amit leszedtem erről a spanyol numetal blogról. Egy darab klipet azért lehet találni a youtube-on. A Position című dalhoz készítették a videót Los Angeles-ben. A stílus Rapcore/Nu Metal, de szerintem azért több van ebben. Valami nagyon egyedi és jó feelinget hoztak létre, abszolút fúzió az egész. Sok csapat neve ugrott be hallgatás közben, de mindegyik csak egy-egy pillanatra. Ilyenek, mint Linkin Park, Limp Bizkit, Papa Roach, Linea77, esetleg kis Deftones... szóval jó kis zúzdás, de dallamos cucc, és újra-újrahallgatós.

A cikkelős neve: [stanley]
A cikkelés ideje: 2010.11.12.

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.