2021. febr. 06. | 13:27

Sajnálom, vagy teszek? Zeneipar a maszk alatt

Írta:

Larann.Photo LEVEGŐT!Larann LEVEGŐT press 01

A LEVEGŐT! projekt több mint 30 magyar zenekar érzéseit mutatja be egy országos fotósorozat keretében. A fotók a zenészek saját életterében készülnek, ahová a Larann.Photo kreatív teamje maga látogat el, hogy megmutassa, milyen napi szinten létezni és lélegezni zenészként élő zene nélkül. A fotóturnét széleskörű promóció, dal és videoklip, valamint egy többállomásos kiállítássorozat kíséri.

Ilyen fantasztikus kezdeményezésnek lehetünk szemtanúi hamarosan, de mi van a fülünkkel? Én a magam részéről sokkal több lemezt vásárolok, fizetős online koncerteket hallgatok, és lehetőségeimhez mérten igyekszem támogatni azon művészeket, akik zenéjükkel napi szinten emelik az életemet. A muzsika ereje vitathatatlan, bármilyen stílusokat is kedvelünk, konkrétan világokon át utazhatunk a dallamok, harmóniák hátán. Szóval ahogy a LEVEGŐT! projekt alkotói, úgy én is felteszem most a kérdést magunknak, hogy elég-e sajnálkoznunk, és szemlélni a történéseket, vagy teszünk is azért, hogy jobb legyen? A covid előtti időkben számos koncerten ők tettek értünk, és adtak bele anyait-apait estéről estére, most a mi kezünkben a lehetőség, hogy adjunk nekik, mikor nem állhatnak rendes színpadon rendes közönség előtt élőben.

levegot profilTudjuk, milyen élő zene nélkül létezni? Persze hogy tudjuk: nagyon szar. De milyen élő zene nélkül létezni nekik, akik játsszák? A maszk alatti zenészvilágot egy kreatív fotós csapat, valamint 30+ magyar zenekar fedi fel. A LEVEGŐT! videoklipes-rádióspodcastos-instásfészbukos-promóciós fotóturné a napokban indul útjára, hogy megmutassa a zenészek érzéseit saját életterükben, ahová amúgy sem sűrűn nyerünk bepillantást. Az elkészült tartalmakról nemcsak online kapunk folyamatosan híreket, hanem egy sokállomásos kiállítássorozatra is készül a csapat, hogy a COVID után mindenkihez eljuttassa a friss LEVEGŐT! Kövessétek a fotóturné eseményeit nálunk, és a Larann.Photo social média oldalain.

Instagram: https://www.instagram.com/larann.photo/
Facebook: https://www.facebook.com/larann.photo

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.