2010. nov. 09. | 01:00

Izomból eltolnék egy panelházat

Írta:

fokep vadfruttikNagyon nem kell. A cikkekből, a sablonokból elég. Van egy Fénystopposok. Van egy Vad Fruttik. Azt mondják, azt írják, harmadik lemez. Nekem első. Előtte csak pár dal volt, és egy brutál ütős szám, a Nekem senkim sincsen. Persze, Sárga zsiguli, alteréterbe jókor robbant track. De most egy egész lemeznyi igazi Vad Fruttik. És ez baromi jó. Hangulat, egyedi feeling, szőrhasogató és szobában ugrálós léggitározós. És egy Nem hiszek. Talán a legjobb. Persze csak nekem. Egy darabig Ákos Hűség, aztán rock opera. Mégsincs mellékíze. Eltalált, és kész. Pont. Tízből tíz.

Lóvé, meló, csaj. Megvan mind. Balatonpart, vendéglőbenledolgozottnap utáni lazulás. A pia már kerget, de még hív. "Forog a világ, elfolyik minden, nekem senkim, de senkim sincsen." Riszáló fenekt vonszolnak a lányok. A hatalom ráönti ólmát a tájra, a szépség beleszédül a Badacsonyba. Annyira jó minden, de kegyetlenül fáj. Fáj a sok pénz, a sok pia, a sok csaj, a sok nyár, a sok emlék, és tényleg tök egyedül vagyok a tömegben. Hát ezt jelenti ez a dal. Természetesen ez is épp akkor talált meg, amikor pont ezt éreztem.

Tracklist:
1. Lehetek én is
2. Diszkós
3. Boroskóla
4. Goa
5. Városlakó
6. Limonádé
7. Embergép
8. Bálban
9. Nem hiszek
10. Üvegszilánkkal
11. Lehunyom a szemem
12. Béke Presszó

Vad Fruttik official site

A cikkelős neve: [stanley]
A cikkelés ideje: 2010.11.09.

Tovább a kategóriában: « S.O.R.E. Ghymes - a smaragdvilág »

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.