2014. nov. 21. | 00:00

figyelj édes

Írta:

heyhoney01hey honey - episode 1

szóval az van, hogy Németh Juci mellett normális ember nem megy el. legalábbis úgy, hogy végig ne stírölné, bele nem gondolna, és meg nem hallgatná. az anima után jött két nemjuci elpé, most pedig van nekünk HEYHONEY. és mi ennek roppantul örülünktehát.

merthogy. az az igazság, hogy a most megjelent eepének egyetlen baja van. de az nagyon. hogy csak öt trekk. ez volt az első legkritikusabb megállapításom, mikor elsőre végighallgattam. mer ugye vannak az olyan zenék, amiket ötödszörre szeretünk meg, nyilván persze vannak, amiket huszadszorra se, és van a Németh Juci (és Matisz Flóra, tessék nem kihagyni, így magához a szerk.), aki mellett tényleg ahogy írtam a bevezetőben is, nem lehet... egyszerűen nem lehet.

heyhoneycoverAz a dinamizmusnak csúfolt őrület, ahogyan és amint, és egyáltalán.... és mindezt úgy csípőből, ösztönből tolja le a színpadon. Katarzis. Erotika. Finomság. Kábé ennyit tudok mondani, ha róla kérdezel. És akkor a rokkból átáll valami újra, valami egészen minimál duo dologra. És elsőre persze azt mondom, hogy mivan? Aztán meg, hogy: simán. A Juci? Háhogyne. És ott voltam a fisingen a nyáron, és egyből beütöttek a témák, viszont a fíling nem. és tudod miért? mert nem egy klubban ültünk, és nem tisztán hallottam, mert bezavart a nagyszínpad zaja és a fesztiválozók pofázása. Ez egy mű. Egy alkotás, egy abszolút keretbe foglalt remek. Csak hát ugye öt tételből áll (sajnos nem többől - most már nyugi, szól magára a szerk.).

Első epizód. Egyedi hangulat, egyedi hangzás, nagyon erős témák, és mégis baromi sokszínű megoldások, mind hangszerelés, mind a stílusbeli kalandozás apropóján. Nem tudok többet hozzátenni, csak buta csevej volna. Hey Honey: Episode 1. Hallgatni. Sokat.

Tovább a kategóriában: « Fuck the system Meszecsinka: Kinyílok »

IMPRESSZUMOS

Rétegkultúrát bizergáló gyomlálócsoport vagyunk. Egy független kultúrportál, kulturális lap, vagy valahogy így hívják általában. Célunk az általunk értékesnek tartott rétegkulturális produktumok (ándörcuccok) bemutatása, eljuttatása mindenkihez, aki kicsit is nyitott. A hogyan az érdekes leginkább. Tartózkodunk a hagyományos, klasszikus stíltől, teljesen egyedi módon, leginkább az atmoszférára, a hangulatra figyelő impresszív írásokat igyekszünk adni.

Szerkesztős:
Nádas Dávid [stanley]
E-mail: szerk@kulturgyom.hu
Mobil: +36/20 951-1660

Cikkelős kollégás:
Nádas Dávid [stanley]
Kapitány Zoltán [kyprios]
Bakos Gergő [gelu] 

Please publish modules in offcanvas position.